Apotheek + Schiervelde

Apotheek + Schiervelde

Westlaanapotheek werd in het voorjaar van 2019 uitgebreid met een tweede apotheek, Apotheek Schiervelde in de Diksmuidsesteenweg 346.. Apotheek Schiervelde maakt deel uit van Health & Training Center Schiervelde, een paramedisch centrum. Ook beschikt de apotheek over een buitenautomaat, die 24 uur op 24 toegankelijk is voor voorschriftvrije niet-geregistreerde medische hulpmiddelen en voedingssupplementen.

 
Schiervelde 22
Schiervelde 30
 

Een gezonde levensstijl is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. In onze apotheek staan we je bij met professioneel advies en gezonde producten.

Schiervelde 120
 

Voeding en lifestyle

In Apotheek Schiervelde onderscheiden we ons door extra aandacht voor natuurlijke verzorgingsproducten, orthomoleculaire voedingssupplementen en sport of dieetvoeding. Verantwoordelijke Charlotte Vandenbussche weet een antwoord op al je vragen rond deze thema’s en helpt je graag op weg naar een gezonde levensstijl. Daarnaast is er vaak een orthomoleculaire therapeut in de apotheek aanwezig en volgen we regelmatig bijscholingen over dit soort onderwerpen. Wil je hier zelf meer over weten, volg dan zeker één van onze workshops.

Schiervelde 147
 

Zorgpunt-apotheek

Apotheek Schiervelde is ook een Zorgpunt-apotheek. We verkopen en verhuren een breed gamma aan orthopedisch en thuiszorgmateriaal (rolstoelen, rollators, steunkousen, etc.). Ook staan we in voor de administratie van de terugbetaling van mobiliteitshulpmiddelen via het RIZIV.